Bani imprumut fara carte de munca

Poti accesa un credit daca nu ai carte de munca? Cine acorda astfel de imprumuturi?


De principiu, majoritatea Institutiilor Financiare Nebancare solicita drept conditie de eligibilitate, o dovada a veniturilor tale din care sa reiasa posibilitatea rambursarii la timp a creditului. Multe dintre aceste societati vor adeverinta de venit; unele doresc fluturas de salariu; altele se multumesc cu garantii, in speta, bunuri de valoare, care se pun gaj in ideea de a impulsiona rambursarea creditului, pentru ca in caz contrar se pierde efectiv bunul cu care se garanteaza respectivul imprumut.

Deci, da! Se pot obtine imprumuturi si fara carte de munca, in masura in care alegeti creditele garantate si detineti evident si un bun de o valoare mai mare decat cea a sumei de bani dorite.

O alta categorie de imprumuturi fara carte de munca sunt cele acordate tinerilor, la care parintii sunt codebitori, sau nu neaparat pe grad de rudenie - este vorba in general de creditele garantate de o terta persoana, garantia trebuind sa acopere valoarea imprumutului solicitat.

Aflati mai multe despre imprumuturile fara carte de munca si fara adeverinta de venit, accesand si site-ul nostru: Bani Urgent.

Chiar daca atunci cand acorda un credite, bancile precum si Institutiile Financiare solicita clientilor sa aiba un venit cu caracter permanent, totusi, datorita numarului mare de persoane ce nu detin o carte de munca, s-a facut rabat de la aceasta conditie, tinandu-se cont in acordarea imprumuturilor de o clasa mai larga de venituri. Astfel, pot face rost un imprumut de bani si cei ce nu detin o carte de munca.

Regulie BNR in privinta acordarii creditelor nu sunt axate strict pe exista cartii de munca sau a adeverintei de venit, nici macar pe existenta buletinului de identitate; aceste reguli solicita nedepasirea unui anume grad de indatorare, grad de indatorare ce poate fi stabilit de catre institutiile financiare in masura in care iti cunosc veniturile lunare. Din aceasta cauza, atat bancile cat si Institutiile Financiare Nebancare solicita documente care sa-ti ateste venitul si se intereseaza mai putin de faptul ca ai sau nu carte de munca.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta