Produse de creditare Cetelem

Bani din imprumutul nebancar de la Cetelem

Cum poti sa faci rost de bani rapid?


Cetelem este una din cele mai importante Institutii Financiare Nebancare de pe piata romaneasca a imprumuturilor nebancare. Parerile prinvind aceasta societate sunt pro si contra, insa, pana la urma, atat societatea care acorda imprumuturile cat si clientul care beneficiaza de ele, isi apara interesele, oricare ar fi acestea.

Printre produsele financiare oferite de Cetelem, se numara:

    Credit de nevoi personale fara garantii
    Credit auto
    Leasing financiar auto
    Credit de nevoi personale cu ipoteca
    Asigurari
    Credit in magazinele online
    Credit in magazin

Produsele de creditare de la Cetelem acopera o gama larga din cerintele pietei de nebancare din Romania. Imprumuturile sunt usor de acordat, simplu de aplicat si transparenta este prezenta.
Cetelem iti pune la dispozitie credite rapide, cu dobanda fixa. Poti sa folosesti calculatorul de rate online si poti afla rata lunara pe care o ai de platit in cazul in care accesezi un imprumut rapid si venitul minim necesar pentru a putea accesa un imprumut.  

Printre produsele specifice oferite de Cetelem se numara creditul de nevoi personale fara garantii, numit de Cetelem - CNP - un credit personalizat in functie de nevoile consumatorului.

Poti imprumuta bani pentru o masina, prin creditul auto oferit de Cetelem, automobilul poate fi nou sau second-hand, cu avans 0 la imprumut. Un alt tip de credit pus la dispozitie de Cetelem este creditul de nevoi personale cu ipoteca. De asemenea, Cetelem va ofera creditele in magazinele online. Poti sa0ti finantezi produsele achizitionate in magazinele online prin creditul 100% online.


Daca vrei sa afli mai multe despre aceste imprumuturi nebancare, vizitati site-ul Cetelem.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta