Imprumuturi nebancare 2013. Bani urgent

Care sunt ofertele imprumuturilor nebancare in 2013


In primul rand, raspunsul generalizat al acestei intrebari ar fi acesta: sunt din ce in ce mai multe societati nebancare ce ofera imprumuturi la nivelul anului 2013.

Unde te duci sa accesezi un imprumut nebancar? Cum alegi societatea? Care sunt criteriile? Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un imprumut nebancar?

Raspunsurile sunt multiple si varaite; raspunsul incepe cu natura necesitatii tale. Daca ai nevoie de bani in 24 de ore, in 48 de ore sau in cateva zile. Daca vrei niste bani pentru 10 zile, pana la urmatorul salariu, de exemplu, pentru 30 de zile, pentru doua-trei luni sau un an. Daca doresti sa garantezi imprumutul pentru a obtine o suma mare de bani sau vrei 500 - 1000 de lei bani in mana rapid, pana iei salariul. Daca vrei un imprumut rapid negarantat, de ce suma ai nevoie, in  functie de veniturile tale si in ce suma te poti incadra, pentru un imprumut nebancar.

De exemplu:

Provident te suna in 60 de minute. Cum procedezi? Intri pe site (www.provident.ro), completezi formularul din sectiunea Solicita un imprumut online si vei fi sunat de unul din agentii Provident in maxim 60 de minute pentru cererile trimise zilnic intre orele 10.00 si 18.00.
BCR ne propune Divers BCR, Creditul in 3 acte. Sub deviza Ia-ti creditul simplu ca statul picior peste picior, BCR are in promotie comision de analiza zero, fara comision de administrare credit si doar 3 acte necesare: adeverinta de salariu, fisa fiscala pe anul anterior si o factura de utilitati platita la zi.

Easy Credit solicita garantii imobiliare. Easy Credit ofera imprumuturi persoanelor fizice oriunde in Romania dar numai cu garantii imobiliare. Conform informatiilor de pe site-ul www.easycredits.ro, se ofera imprumuturi persoanelor fizice si persoanelor juridice cu garantie imobiliara (casa, apartament sau teren intravilan) in valoare de maxim 50.000 euro sau contravaloarea in lei, pe o perioada maxima de 60 luni. Creditul de consum garantat cu ipoteca imobiliara este destinat clientilor care au o garantie imobiliara.

Viva Credit iti ofera creditele rapide pana la salariu. Sunt imprumuturi rapide de bani pe care-i poti obtine in 24 de ore. Viva Credit acorda imprumuturi 100% onlinel; intri pe site-ul acestei societati nebancare, completezi formularele, upload-ezi documentele scanate cerute, oferi informatiile necesare si obtii imprumutul rapid; banii ii poti primi rapid, in contul tau, in 24 de ore.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta