CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Am nevoie de bani! 500 - 1000 - 1500 lei!

Cum fac rost de un imprumut rapid de 500, 1000 sau 1500 de lei?


Pentru un om cu bani, aceste sume de bani par derizorii; pentru foarte multi romani reprezinta banii de existenta pentru o luna intreaga. Cum sa faca rost de bani, de 500 de lei, 1000 de lei sau de 1500 de lei, o persoana ce nu castiga mai mult de 500 de lei pe luna, salariul minim lunar.

Este greu de conceput, insa oamenii se bucura si de 100 de lei, luati cu imprumut. Este explicabil totus. Vine intretinerea, n-ai bani de apa; vine concediu, n-ai bani de iesit nici macar pana in padure la Baneasa sa mananci un mic; vine toamna - merg copii la scoala, ai nevoie de bani de rechizite; ti s-a stricat frigiderul - se strica si mancarea la 35 de grade.

Dupa cum observati, multe nevoi, putine posibilitati, cei 500 sau 1000 de lei devin practic indispensabili. Cum faci rost de ei? Cine iti imprumuta 500 de lei? Cine-ti imprumuta 1000 de lei? Poate s-o faca rudele sau prietenii! Poate sa n-o faca si atunci, singura varianta ar fi sa apelezi la o institutie financiara. Unde te duci? Te duci ca omul la o banca. Nu poate sa-ti acorda imprumutul dorit. De ce? Ai venituri prea mici. N-ai carte de munca pentru ca lucrezi pe colaborare sau cu ziua. N-ai vechime. Ai restante la alte credite. Mai ai alte credite in desfasurare si deci, minimul necesar de existenta nu ti se acorda daca mai contractezi un nou credit. Deci, banca, nu-ti poiate acorda imprumutul dorit, chiar daca e vorba doar de 500 sau 1000 de lei.

Ce faci? Incerci la Institutiile Financiare Nebancare. Singurele produse care nu sunt inca restrictionate de BNR sunt creditele rapide. Si totusi, acestea sunt cele mai scumpe produse din piata creditelor nebancare. Deci, grija la modul in care apelezi; poti sa te trezesti cu niste sume uriase pe care le ai de rambursat. Sunt tot felul de cazuri. Chiar daca vrei doar 500 sau 1000 de lei, dobanda uriasa o sa te duca la un cost total al creditului mult mai mare. Dobanzile practicate pentru creditele rapide, de genul celor pana la salariu, sau credite la domiciliu, sau credite instant, pleaca de la un minim de 200-300 % dobanda anuala efectiva si ajung si la 6000 % dobanda anuala efectiva.

Si totusi, exista in piata si credite rapide decente la care poti apela. Unele din aceste credite rapide pot fi obtinute, de exemplu, de la FRFS, Cetelem, iCredit. Chiar si Providentul are dobanzi suportabile, cand vine vorba de segmentul creditelor rapide.

Postări populare de pe acest blog

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta