CREDITE RAPIDE PRIN TELEFON

Ce institutii nebancare ofera credite rapide prin telefon?


Cum, de unde si in cat timp poti obtine rapid bani apeland la creditele nebancare?
Nevoia rapida de bani ne face de mult ori sa luam in considerare obtinerea unui credit. In conditiile in care normele BNR privind creditarea s-au inasprit simtitor, bancile cer garantii pentru aproape orice fel de credit, institutiile financiare nebancare par a fi solutia. Acordate rapid, fara a solicita multe acte, creditele rapide nebancare va pot ajuta pe termen mediu si scurt.
Pe scurt: Credite rapide nebancare 19 Iunie 2013

Creditele nebancare rapide sa iau usor dar se dau inapoi mai greu; de ce? Pentru ca sunt scumpe. Majoritatea institutiilor financiare nebancare (pe scurt, IFN) promit rate fixe, in lei si nu va cer garantii.

Opriti-va un pic si ganditi-va: este un ric enorm din partea lor; drept urmare acest risc trebuie cumva acoperit iar acoperirea se vede in costul total al creditului oferit. Va invitam sa consultati sectiunile de informatii utile pentru ca acolo veti gasi explicatii pe larg privind costurile reale a imprumuturilor nebancare rapide.

Politica bancii nationale a restrictionat ofertele creditelor rapide, impunand conditii Institutiilor Financiare Nebancare in privinta acordarii in special a creditelor rapide.

Va mai amintiti probabil de era imprumuturilor "doar cu buletinul". N-aveai nevoie de alte acte, puteai accesa un credit de consum rapid, in magazin, pentru achizitionarea unui aparat sau alt obiect necesar in casa.

Imprumuturile directe din magazin continua si azi, insa, acordarea lor necesita mai multe acte, nu se mai acorda credite de consum doar cu buletinul. In general pentru actualele credite rapide, actele necesare sunt: adeverinta de salariat (in general, este o adeverinta tip data de fiecare institutie bancara sau nebancara pe care trebuie s-o completati de la serviciul dumneavoastra) si copie dupa buletin. Unele societati mai cer si ultima factura de utilitati sau pun alte conditii pentru aprobarea unui credit rapid.
   
Poti lua un credit rapid prin telefon? Ce institutii nebancare ofera astfel de imprumuturi?
Majoritatea celor care doresc obtinerea unui imprumut urgent sunt familiarizati cu expresia "credit rapid prin telefon". Aceasta facilitate este doar o reclama. Pentru accesarea creditului va trebui sa treceti prin formalitatile uzuale, diferenta fiind ca timpul de acordare al imprumutului se reduce.

Cum functioneaza creditul rapid prin telefon?

Daca vrei sa obtii un credit, dar nu ai chef sa stai la coada la ghisee doar pentru a afla daca poti sa-l primesti sau nu, incearca sa te imprumuti prin telefon.

Accesarea unui credit de acasa

Astfel, stand acasa poti afla prin intermediul telefonului daca te poti califica pentru creditul respectiv, dar trebuie sa fii cinstit, iar raspunsurile tale la intrebarile operatorului trebuie sa fie conforme cu realitatea. Concret, pentru a te precalifica la un credit rapid trebuie sa dai date exacte despre nivelul salariului tau (cat si al sotiei, dupa caz), despre alte contracte de imprumut (daca exista), eventual chiar si despre nivelul unor cheltuieli lunare fixe (lumina, telefon, intretinere), pentru ca operatorul sa faca un scoring (punctaj) care sa arate daca poti sau nu sa platesti ratele lunare (credit plus dobanda) la imprumutul solicitat.

Obtinerea imprumutului rapid

Potrivit informatiilor prezentate de Ghiseul Bancar, dupa discutia telefonica, operatorul bancii stabileste, in functie de scoringul potentialului client, caracteristicile creditului pe care-l poate contracta (valoarea imprumutului, termen de rambursare etc.). Urmeaza completarea cererii de credit, in baza informatiilor furnizate de client, caruia i se trimite prin e-mail sau fax formularul de adeverinta de venit. Dupa aceasta, operatorul bancii expediaza solicitarea la una dintre sucursalele incluse in programul-pilot de preaprobare a creditului de unde primeste, in maximum 30 minute, raspunsul, iar daca au fost indeplinite toate conditiile, cererea de credit este preaprobata.

Cine ofera credite nebancare rapide si cum se pot obtine?

Iata oferta celor mai cunoscute IFN-uri din Romania: Provident si Cetelem.

Provident: creditare de pana la 3500 lei, acordare rapida in 48 de ore, rambursare intr-un an si jumatate, adeverinta de salariu si copie dupa buletin

In functie de tipul de imprumut dorit, poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales.

Puteti solicita un imprumut nebancar completand formularul online disponibil pe www.provident.ro.

Documente necesare pentru a solicita un credit rapid Provident

- Act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil
- Dovada a unui venit cert (ex: flutura? de salariu sau cupon de pensie)
- Dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania

Cetelem: credite rapide de nevoi personale de pana la 10.000 lei sau carduri nebancare de cumparaturi cu rambursare in rate

Cetelem va ofera doua tipuri de credite nebancare: nevoi personale sau carduri de cumparaturi. Cel mai rapid mod de a aplica pentru un credit de nevoi personale este completarea formularului disponibil pe www.cetelem.ro. Completarea formularului online dureaza aproximativ 10 minute dupa care veti fi contactat de un reprezentant care va va indruma pentru pasii urmatori.

Creditele rapide sunt o specie aparte, in special datorita dobanzilor uiriase percepute la astfel de credite.

Cele mai mari dobanzi din piata creditelor rapide le gasim la Viva Credit si la Simplu Credit. La Viva Credit, dobanda anuala efectica depaseste 6000%, iar la Simplu Credit, dobanda se invarte in jurul a 900%. Suna periculos! Aveti grija la ce fel de credite apelati!

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta