Bani rapid

Cum pot sa fac rost de bani rapid? 


Raspunsul este urmatorul: Casele de Amanet sau Institutiile Financiare Nebancare. 

Cat de rapid pot sa fac rost de bani? 


Cel mai rapid poti sa obtii banii de la Casele de Amanet. Acestea iti da banii pe loc, in schimbul obiectului pe care-l depui ca gaj.

Daca rapid inseamna 24 - 48 de ore, poti sa apelezi la un credit rapid de la Institutiile Financiare Nebancare.

Ce sunt creditele rapide? Cine le acorda?


Creditele rapide sunt imprumuturi de bani acordate de institutii financiare nebancare (IFN). Acestea se pot obtine fie sub forma de bani gheata fie sub forma cardurilor de cumparaturi cu ajutorul carora puteti cumpara din retelele de magazine partenere in rate.

Dintre cele mai cunoscute IFN-uri sunt Provident si Cetetelem iar la capitolul carduri de departe se situeaza Card Avantaj de la Credit Europe Bank. De mentionat in privinta cardurilor ca tot mai multe banci isi deschid portile carte acest tip de card nebancar, nume mari ca BRD, BCR, Raiffeisen avand deja ceva vechime.


Cati bani poti obtine printr-un credit rapid?


Sumele pe care le puteti obtine se incadreaza intre 200 si 3000 de lei, bani in mana. Acordarea creditului se face rapid, uneori institutii acordand banii pe loc, altele maxim 48 ore.

Pentru aceste tipuri de credite nu aveti nevoie de giranti si nici de garantii materiale, nu se percep taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata creditului care este fixa pe toata perioada imprumutului.

Atentie la bani: dobanzi pe masura riscurilor


Datorita conditiilor relaxate de acordare, creditele obtinute rapid sunt si cele mai scumpe. DAE (dobanda anuala efectiva) poate ajunge si pana la 230%! Iata cam cum arata calculele facute de autorul articolului mai sus mentionat:

Provident Financial acorda credite de nevoi personale de la 400 lei pana la 2.500 lei. Intr-o prima faza, clientii pot primi cel mult 1.500 lei. Documentele solicitate sunt actul de identitate si sursele de venit ale persoanei sau ale familiei acesteia, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 227%. Conform exemplului de calcul prezentat de societate, la un imprumut de 1.500 lei, clientul trebuie sa returneze intr-un an 2.589 lei, iar la unul de 2.500 lei trebuie sa ramburseze 4.316 lei. Citifinancial are conditii similare si aplica DAE de 91%, insemnand ca pentru 2.500 lei trebuie rambursata suma de 3.343 lei.

TBI Credit se numara prin societatile care pretind mai multe acte, dar si conditii mai multe. Solicitantul trebuie sa aiba un contract de munca pe perioada nedeterminata si o vechime de cel putin trei luni la ultimul loc de munca. Sumele imprumutate pot fi mai mari, de pana la 5.000 euro, iar dobanda anuala efectiva este de 25,76%.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta