Bani din antichitati

Cum poti obtine bani din antichitati?


Ai nevoie de bani? Cum poti face rost de bani?


Pentru multi dintre noi antichitatile si, implicit, magazinele de antichitati au farmecul lor. Unii au facut adevarate obsesii din a cauta sau a vinde. Altii vor doar sa scoata banii din afacerile cu antichitati, iar altii isi castiga pur si simplu existenta vanzand diverse obiecte vechi de prin casa proprie sau a parintilor, bunicilor, etc.

Din antichitati se pot face bani, insa, pentru a reusi sa traiesti din asta si de a-ti realiza un venit stabil, drumul este lung, iar concurenta este deosebita.

De la vanzatorii magazinelor de antichitati de pe Str. Covaci, din Bucuresti, pana la vanzatorii ambulanti de vechituri de prin talciocurile din  Valea Cascadelor sau din Vitan, toti au acelasi scop si anume, acela de a-si castiga existenta facand comert cu antichitati.

Antichitatile au un miros si un farmec aparte, iar vechiturile implicit emana mirosul banilor pentru cei ce stiu sa le valorifice.

Uneori in magazine sau in talciocuri te simti ca intr-un muzeu; de multe ori nici macar nu ai idee la ce folosesc obiectele pe care le admiri. De multe ori nici vanzatorii nu prea stiu ce vand. Conteaza doar banii pe care-i vor obtine. Sunt si specialisti, asa-zisii profesionisti ai antichitatilor, care au facut averi de pe urma antichitatilor.

Colectionarii sau pur si simplu iubitorii de antichitati platesc sume uriase pentru anumite obiecte vechi, cu o valoare istorica deosebita, nemaivorbind de comertul situat la limita legii practicat prin magazinele de antichitati si talciocurile bucurestene.

Evident ca aceasta forma de afacere a luat o amploare deosebita in mediul online. Mai toti detinatorii de magazine au si un site sau sunt inscrisi pe vreun site de vanzar (cum e de exempli, ocazii.ro), unde isi etaleaza produsele, unde achizitioneaza chilipiruri sau unde isi petrec timpul negociind diverse obiecte, caci, de, negocierea este frumusetea comertului, asa ne-a invatat pe noi poporul evreu.


Sintetizand, daca vrei sa faci rost de bani si ai acasa vreun obiect vechi care ar putea sa intereseze vreun detinator de magazin de antichitati, vreun colectionar sau pur si simplu un iubitor de antichitati, poti sa iei legatura cu acest mediu, fie in online, fie la magazin, fie in talcioc.

Este o modalitate de a face rost de bani rapid, mai ales daca detii niste obiecte vechi, cu o valoare deosebita. 

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta