Avantajele imprumuturilor rapide de bani

Ai nevoie rapida de bani? Te gandesti la un imprumut de la IFN-uri?

   
Daca acum cativa ani in urma, un imprumut rapid era floare la ureche de accesat, atunci cand doreai sa cumperi un obiect in casa sau pentru alta nevoie urgenta, acum, pentru accesarea unui credit urgent este nevoie de mai mult decat de un simplu buletin.

Era creditelor cu buletinul a apus, insa, desi restrictiile impuse de BNR acestor produse de creditare au diminuat substantial intentiile Institutiilor Financiare Nebancare, totusi, aceste societati au pastrat in portofoliu asa numitele imprumuturi rapide, ale caror dobanzi sunt foarte mari, insa, conditiile de acordare sunt mult mai lejere.

Nevoie de bani, de a obtine rapid un imprumut, te duce de cele mai multe ori cu gandul la o institutie de creditare nebancar. Marele avantaj al IFN-urilor si a creditelor nebancare: acorda bani rapid, mai usor decat bancile; pe cealalta parte, e bine sa stiti ce implica aceste imprumuturi.

De cele mai multe ori, actul de identitate si o adeverinta de venit sunt documentele suficiente, pentru a lua un credit de consum de la o institutie financiara nebancara. Mai mult, cererea poate fi facuta la telefon, pe internet sau prin posta. Conditiile sunt atractive pentru tot mai multi clienti, fapt dovedit si de statisticile Bancii Nationale. IFN-urile au ajuns sa detina anul trecut o treime din totalul creditelor pentru populatie. Dincolo de modul facil de obtinere a creditului, pot aparea surprize mai ales cand clientii nu sunt atenti la ce semneaza.

Avantajele unui imprumut rapid

Ofertele societatilor de tip IFN pot rezolva rapid nevoia de bani. Se pot obtine banii de pe o zi pe alta, unele companii chiar vin cu banii in plic acasa (creditele la domiciliu).

Pentru a iesi dintr-un impas poate fi o solutie excelenta. Dar, atentie mare la ce va angajati. Imprumuturile de acest tip nu sunt deloc ieftine.

Conditiile lejere de acordare, creditele obtinute rapid sunt si cele mai scumpe. DAE (dobanda anuala efectiva) poate ajunge si pana la 250%.

Apeland la Provident IFN poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei
In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales. Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, puteti utiliza simulatorul de imprumut.

Care este valoarea DAE pentru imprumutul meu? Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) a imprumuturilor Provident variaza intre 84,54% si 104,49%. Este foarte important de precizat ca in cazul imprumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, intrucat nivelul acestuia este influentat in mod categoric de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor.

De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.000 de lei pe 46 de saptamani are un cost total de 319.32 lei si o DAE de 90,69%.

Astfel, dupa cum se observa, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 319.32 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Pentru a fi relevant, este important ca DAE sa fie folosita pentru a compara doua produse financiare similare.

Odata ales tipul de imprumut, agentul Provident te va informa asupra DAE corespunzatoare imprumutului tau.

Deci, putem face rost de bani foarte repede printr-un imprumut rapid de la IFN dar ne costa.Putem rezolva o problema rapida, de moment. Daca vorbim de un imprumut pe termen lung, nu merita.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta